Van választásod!

 

Te azt az életet éled amit szeretnél, ott tartasz ahol mindig szerettél volna lenni, vagy ha lehetne, akkor mást választanál?

Hogy szeretnéd leélni az idősebb éveidet?
Gyógyszereken és megélhetési gondokkal küszködve?
Vagy fitten és élvezve a szabad életet?
Ha azt mondom, hogy van más választásod, elhinnéd nekem?

Amit én megtanultam az élettől ez:  Mindig van más választásod!

Minden ember élete olyan mint az autózás, ahol a legfontosabb kérdés nem az, hogy milyen autóba szál be, hanem az, hogy hova!?
Bármilyen utazásról legyen szó életünkben, indulás előtt meg kell hoznunk egy döntést. Két választási lehetőségünk van: vagy utasok leszünk, vagy vezetők. Csak rajtunk áll, hogy melyiket választjuk!

Azok az emberek, akik az utas szerepét választják, kénytelenek oda menni, ahova a vezetőjük viszi őket. Az utasok nem szabhatják meg, hogy milyen sebességgel haladjanak előre, és abba sincs semmi beleszólásuk, hogy betartják-e útközben a szabályokat. 
Az utazásuk elég kellemes lehet ugyan, ám az utas szerepet választók egyszerűen csak tétlen és tehetetlen résztvevői lesznek az útnak, nincs befolyásuk a sikerre, az eredményre.

Akik a vezető szerepét választják, felelősséget vállalnak azért, hogy előrehaladjanak a céljuk felé. Ők odafigyelnek, és összpontosítanak arra, hogy eljussanak útjuk végállomásához. Az utazás folyamán ők hozzák a döntéseket, kezükben tartva biztonságukat, és sikerüket.

A vezetőnek megvan a választása, hogy a siker felé vegye az irányt, az utas azonban csak megy, ahova viszik.

Nem az a fontos téged milyen autóba helyezett az élet, hanem az hogy hajlandó vagy-e vezetni, vagy hátra ülsz, és engeded, hogy a körülmények, mások véleménye, a társadalmi elvárás, szokások vagy előítéletek, hamis információk rángassák a kormányt!

Ezért ülhet valaki egy Ferrariba is, ha nem ő ül a kormánynál, akkor ez még talán nagyobb veszély mintha egy kis Fiatban ülne. De ha valaki csak egy kis Fiatban ül, de azt ő vezeti, akkor esetleg lassabban, de biztosan odaér a célba!

Vannak milliomosok akik vagyonokat örököltek, nyertek a lottón, de
semmire se vitték, sőt csődbe ment az életük, és vannak emberek akik a semmiből indultak, de kezükbe vették életük irányítását, elkezdtek másképp felelősséggel gondolkodni, megragadtak egy ötletet, egy víziót és ma milliárdos cégeket vezetnek.

Minden választás kérdése! Te mi akarsz lenni utas vagy vezető?

Tudósok azt mondják, az ember minden nap legalább 20000 döntést hoz. Ezek lehetnek kis dolgok, például milyen inget vegyek fel ma, komolyabbak például hogyan reagáljak a munkatársam kötözködésére, de olyanok is, amik alapvetően befolyásolják a sorsunkat, például mivel táplálkozom, beviszem-e a kellő mennyiségű vitamint a szervezetembe, hogy megelőzzem a betegségek kialakulását, vagy bele merjek-e kezdeni egy vállalkozásba, vagy maradjak örökre alkalmazott, és a magam álmai helyett, másokéhoz járuljak hozzá?

Eistein szerint a legnagyobb ostobaság az ha az ember napról napra ugyanúgy él dönt cselekszik és mégis más eredményt vár!

A legtöbb ember nem vállalja fel a felelősséget a sorsáért, hanem mindig mást hibáztat! Pedig ahol ma tartasz, a legnagyobb mértékben a te választásod volt, te választottad azt az irányt.
Sokan mások életét irigylik, hogy másoknak könnyebb! Pedig nem igaz, mindenki választhat, tehet a jövőéért, hogy egészségesebb, sikeresebb, gazdagabb és boldogabb élete legyen!

Mindig van más választásod!
Bármennyire is tiltakozol ellene, az egészség, a boldogság, a siker, a gazdagság választható, de ahhoz hogy megszerezd át kell ülnöd a vezető ülésébe, és vállalni a felelősséget!

Az emberek 80%-a nem azt az életet éli amit élhetne, amit szeretne!
Én sem azt az életet éltem, amit akartam. Nem is mertem sokáig váltani.
De szabad ember akartam lenni, magam akartam beosztani az időmet, a magam főnöke akartam lenni, és online, otthonról dolgozni.

Több betegséggel is komoly harcom volt, küszködtem az allergiával, túléltem egy sztrokot, egy trombózist, egy tüdőembóliát és az utánuk következő depressziót és pánikbetegséget!
Amikor a legnagyobb gödörben voltam egészségileg és anyagilag, akkor megfogadtam, hogy ha megtalálom a megoldást és a kiutat, akkor minden embernek megmutatom, hogy lehet győzni a nehézségek fölött, és segítek másoknak is, hogy sikeresek legyenek.

Ma ezért nézed ezt a videót, mivel megtaláltam a kiutat, és ma már egészséges és szabad ember vagyok. Nap mint nap odafigyelek a döntéseimre, az egészségemre, a gondolkodásomra, mert én az egészséges, boldog, sikeres, anyagilag független és szabad életet választottam, otthonról dolgozom és azt amit szeretek!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy legyen időd hibázni!

Ez nem a főpróba, nem lehet újracsinálni!
Most kell az életedből a legjobbat, a legtöbbet kihoznod!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne úgy élj, ahogy te szeretnéd! Hogy mások életét éld!
Ha nem dolgozol a saját álmaidon, majd lesz valaki aki alkalmaz, hogy az ő álmait valósítsd meg!

 

TE KINEK A CÉLJAIÉRT DOLGOZOL?
Soha nem késő elkezdened a saját életedet élni. A saját vágyaidat követni, a saját álmaidat megvalósítani, és azt csinálni, ami igazán boldoggá tesz.
Soha nem késő a gondolkodásodat megváltoztatni, és merni kilépni a tömeg sodrásából, merni másképp gondolkodni, érezni és cselekedni mint ők! Kilépni a szürkeségből, és színesebbé tenni az életed!

A média elakarja hitetni veled, hogy a világ csak negatív hírekkel van tele, és nem is tehetsz semmit, hogy jobb legyen az életed! Nem segítenek hozzá, hogy optimistán, hittel, pozitívan lásd a jövődet!

El kell fogadnunk a tényt, hogy az egyetlen ember, akinek igazán fontos a sorsod, az egészséged, és a jóléted, az nem más mint te vagy! ÉS VÁLTOZTATNI IS CSAK TE TUDSZ! A te döntésed, hogy milyen útra lépsz, és merre tartasz!

Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne csinálni; és még akkor sem biztos, hogy van rá elegendő pénze, hogy azt megtegye.

Felfedeztünk egy módszert annak megtanulására, hogyan lehet valaki „ura a saját életének” — otthonról irányított üzlet alapításával; és kialakítottunk erre egy rendszert, amely olyan egyszerű, hogy azt bárki meg tudja csinálni, AKIBEN VAN HAJLANDÓSÁG arra, hogy tanuljon, változtasson és változzon!

Itt az idő, hogy változtass a jövődön!

Ne maradj a hátsó ülésen, ne mások szabják meg hova mehetsz, hova juthatsz el, és másoktól függjön a biztonságod! Ne mások szekerét told!
Félsz, hogy mit fognak szólni az emberek, ha kiállsz a sorból, és nem sodródsz a tömeggel tovább?

NEM SZÁMÍT! Ők majd a saját életükről adnak számot az utolsó napon!
Te élj úgy ahogy te jónak látod!
Nem az a kérdés, hogy miért jutottál oda ahol most vagy, hanem, hogy mikor rúgod ki azt az énedet, aki állandóan szabotálja, ha változtatni akarsz, ha bátran ki akarsz lépni, és megszerezni azt ami jár neked!

Az egészséget, a boldogságot, a sikert, az elismerést és a jólétet választod, vagy holnap ugyanúgy bemész a munkahelyedre, szenvedsz tovább a betegségek tüneteitől, és marad minden a régiben?

Nincsenek tuti biztos tippjeim, nem árulok csodaszereket, és nem tudom megmutatni a meggazdagodás mindenkinél egyformán működő módját! De meg tudom mutatni én miket találtam, miket próbáltam ki és mi az a lehetőség amivel ma már több mint 6 millió ember él a világon, hogy egészségét és anyagi helyzetét a legjobb állapotba tudja hozni.

A legnagyobb dolog amire rájöttem évek során, hogy minden a fejben dől el, és ha megváltoztatjuk a gondolkodásunk, akkor megváltozik az életünk! Ha a testünk lelkünk és szellemünk megkapja a megfelelő támogatást, akkor csodákra képes, és minden lehetségessé válik!