Köszöntő oldal

Köszöntő oldal

 

Üdvözöllek! Nagy Gábor vagyok.

Bízom benne, hogy a napi több mint 20 ezer döntésedből, az egyik legjobb volt, hogy feliratkoztál a hírlevelemre.

Köszönöm a bizalmat és megtiszteltetést!

Hamarosan küldeni is fogom az elsőt, de előtte engedj meg még egy rövid felvezetést.

1. Ahhoz, hogy megkapd a leveleimet, fontos hogy belenéz balodalt a leveleződben a SPAM listába – ha nem kaptál volna levelet a normál Beérkező levelekhez – és a SPAM leveleknél ha megtalálod a levelem akkor vagy megnyitod és fent a megjelenő kérdésnél – EZ NEM SPAM? – rákattintasz, vagy kinyítás nélkül a levél elötti kockát bejelölöd és fent rákattintasz arra, hogy Nem spam. A legjobb az lenne, ha ezután a beérkező leveleknél megnyitnád a levelem és írnál egy annyi választ, hogy megkaptam, mert akkor a gmail sose fogja később Spamba rakni.

7 levél lesz az első sorozat, ha nem jönne meg akkor azért nézz utána a Spamban, lehetnek kivételek:)

Mindegyik levél végén ott lesz a 2-3 teljeskörű tájékoztató videó, ami alapján azonnal mindent megtudhatsz és dönthetsz. A hírlevelek azért készültek, hogy ha nincs egyszerre 2 órád, akkor apró részletekben ismerhesd meg a lehetőséget!

Ha gondolod iratkozz fel Youtube csatornámra, és akkor mindig értesülsz ha új videót teszek fel!

Youtube csatornám

 

2. Nem ismerlek még személyesen, nem tudhatom, hogy miért iratkoztál fel, mi érdekel, milyen területen szeretnél változást az életedben, vagy egyáltalán akarsz-e változást, vagy csak úgy kíváncsiságból adtad meg az email címed?

Nem tudom mi érdekel jobban és mi az ami esetleg nem.

Ezért kérlek a szűrőt te rakd fel magadnak, és majd csak azokat a leveleket olvasd el, amilyen területen változást, segítséget akarsz az életedben!

Minden választás kérdése, ez is!

Ha csak egy dolgot el tudok érni a hírleveleimmel, akkor elértem a célom!

Szeretném, ha megértenéd, elfogadnád és magadévá tudnád tenni a gondolatot, hogy MINDIG van más választásod!

Mindig érdemes hinni, harcolni, kitartani és változtatni a dolgokon, jobbá tenni magunkat és a világot!

Ha nem tudod megváltoztatni a körülményeket, változtasd meg a hozzáállásod, szokták mondani, és ez igaz is.

A helyes gondolkodás, hozzáállás csodákra képes, és beletud nyúlni még a lehetetlenbe is!

A kérdés csak az, hogy ha tudnál többet beleadni, tudnál többet kihozni magadból, tudnál tenni, hogy jobb irányba menjenek a dolgok miért nem teszed? Mik és honnan vannak azok a gondolatok amik szabotálják a sikereidet, és meggátolnak abban , hogy változtass, más életet válassz?

A célom az, hogy merd megkérdőjelezni a lehetetlent, merj nagy célokat, álmokat kitűzni magad elé, és merj kipróbálni olyan dolgokat, amik átvihetnek, egy egészségesebb, gazdagabb, sikeresebb és boldogabb életbe, ahol jól érzed magad!

Ehhez azonban, egy dolgot nagyon fontos letisztázni!

Ahogy Eistein is megfogalmazta: Ugyanazzal a gondolkodásmóddal amivel létrehoztuk a problémánkat, nem lehet meg is oldani! Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.

Változást mindenki szeretne. És ha megkérdeznénk ki szeretne egészséges és gazdag lenni, mindenki igennel válaszolna! De ha ezért már tenni is kell valamit, és változtatni magunkon, akkor sokan visszahúzodnak, arra nem hajlandóak.

Én nem az ingyenes, gyors, instant megoldásokat kereső embereket keresem, akik azonnal ható csodaszereket akarnak életmódváltás helyett, vagy munka és befektetés nélküli gyors meggazdagodási lehetőséget keresnek.

Azoknak tudok segíteni akik hajlandóak időt szánni egy olyan ismeret anyag beszerzésére, majd a tanulásra és személyiségfejlesztésre ami már nagyon sok ember meggazdagodását segítette, és akik hajlandóak az egészségüket, az életmódjukat a táplálkozásukat más alapokra helyezni, és váltani változtatni dolgokon.

Ha te ilyen ember vagy akkor olvasd a hírleveleimet, és ha akarsz keress meg személyesen is, hogy megbeszéljük, hogy tudnál elindulni te is egy jobb sikeresebb gazdagabb és egészségesebb élet, jövő felépítésében!

Tehát, nem tudom ki vagy aki feliratkoztál a hírleveleimre.

Nem tudom és nem is akarom megmondani, hogy neked mire lenne szükséged, miért jelentene előnyt ha csatlakoznál hozzám, abban amit teszek?! Azt fogom bemutatni, hogy én miért döntettem így, milyen érvek alapján választottam ezeket a megoldásokat, és milyen előnyöket nyújtott számomra ez a lehetőség?!

1. Ha az egészség témaköre érdekel:

Lehetsz te egy egészséges életerős ember aki szeretne még többet tudni, még több dolgot kipróbálni az egészsége megőrzése céljából, de lehetsz olyan állapotban is mint én voltam, és természetes megoldásokat keresel, hogyan gyógyulhatnál meg, hogyan szüntethetnéd meg a kínzó tüneteidet, vagy egyszerűen hogy élhetnél jobb életminőségben, egészségesen, fitten, tele életerővel, és hogy tudnál jókat aludni, és reggelente kipihenten, tele energiával ébredni?

Egyébként ha már itt tartunk, te hány pontot adnál egy tízes skálán az egészségi állapotodnak, lehetne esetleg még ezen javítani?

Én semmit se árulok, nem akarok eladni neked, és amit ajánlani fogok, azok nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények és nem is gyógyítanak!

Viszont azt már Hippokratész is elismerte és tanította, hogy addig nem adunk gyógyszert a betegnek amíg nem tettük rendbe a táplálkozását! A legtöbb orvos egyetért azzal, hogy a betegségek 80%-át a helytelen, stresszes, életmód, a negatív gondolkodás, és az egészségtelen táplálkozás okozza, és a betegségek nagy része hiány betegség, vagyis nem valami betegít meg, hanem valamiknek a hiánya!

Ezért amikről a hírleveleimben szó lesz, olyan termékek amik biztosítják a szervezet számára a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag, enzim és természetes tápanyagforrást hogy az tökéletesen tudjon működni, erős legyen az immunrendszer, és a test öngyógyító képessége a leghatékonyabb legyen!

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy minden ember más, más adottságokkal születik, más életutat járt be, másképp gondoskodott a testéről, így mindenki más alaphelyzetből indul. Az orvosok is nagyon jól tudják, hogy a betegségek nagy része lelki eredetű, és ha az ember lelki szellemi állapota rossz, tele van például sok negatív érzelemmel – mint például a harag, meg nem bocsátás, gyűlölet, vagy épp a félelem – akkor az nagy mértékben betegítő erőként hat a testre, és ha ezektől nem szabadul meg az ember, akkor adhatjuk a legdrágább legjobb gyógyszereket, táplálékkiegészítőket azok se fognak használni!

Ugyanígy lassabb hatás érhető el annál, aki évtizedek alatt kizsigerelte a szervezetét, „hatalmas rések” tátonganak a tápanyag ellátottság területén, mint annál aki azért mindig odafigyelt az egészségére, és a helyes táplálkozására.

Ezért is, én nem állítom, hogy ami nekem használt az másnál is ugyanúgy használni fog, de a gond nem a termékek hatóanyagtartalmával, összetételével lesz, hanem a személy szervezetének az állapotával!

2. Ha az üzleti lehetőség, az anyagi függetlenséged, biztonságod megteremtése érdekel:

Lehetsz te egy kismama vagy anyuka aki szeretne otthonról dolgozni a gyerekek mellett, vagy egy nyugdíjas aki szeretné értelmesen és hasznosan tölteni otthon napjait, és szívesen egészítené ki nyugdíját valami plusz havi jövedelemmel.

De lehetsz alkalmazott is aki kezdi érezni, hogy valahogy nem lenne túl jó egész életedben eladnod az idődet másnak és más céljaiért dolgoznod, este fáradtan dőlni be az ágyba, és megváltásként várni a pénteket, már ha nem kell hétvégén is dolgoznod!?

Lehetsz ugyanakkor egy vállalkozó is aki a saját maga alkalmazottja már, de ez néha még rosszabb, mert ott nincs biztos havi fix, ha nem dolgozol nincs bevétel, nincs pénz, így kénytelen vagy még szigorúbb lenni magadhoz, mintha alkalmazott lennél. Lehet hogy többet keresel, de jóval kevesebb időd van magadra vagy a családodra. Ez se jó.

Vagyoni helyzet, anyagi szükség, képesség és alkalmasság, képzettség és tudás alapján is különböző emberek lehetnek itt. A legjobb hír az, hogy ebben a lehetőségben amit mutatni fogok, nem feltétel egyik sem, és nem azok lettek a szakmában a legsikeresebbek, akiknek több diplomájuk, vagy hatalmas befektethető tőkéjük volt. Persze előny ha van pénzed, és nem égető a szükség, mert azonnal bevétel kell, hogy kifizess egy sárga csekket. Ilyet sajnos nem ígérhetek!

De a legfontosabb ami kell nálunk a sikerhez, az a helyes hozzáállás, a kitartás, és hogy legyenek céljaid, álmaid amikért hajlandó vagy ma dolgozni, tanulni, képezni magad és kifejleszteni új képességet, vagy a meglevőket hatékonyabban használni, hogy a maximumot tud kihozni az életedből, és minél hamarabb megteremteni azt az állapotot, amikor ha nem dolgozol akkor is jön a pénz, és a növekedés megállíthatatlan! Ezt hívják hatástöbbszörözésnek vagy passzív jövedelemnek!

Azt, hogy erre mindenki képes, aki mer és tud hinni magában mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy ebben a szakmában a legsikeresebb emberek között, nem csak máshol is sikeres vállalkozókat találunk, hanem olyan embereket is, akik teljesen átlagos háttérből érkeztek. Vannak akik bakterként, órásmesterként, buszvezetőként, ápolónőként, katonatisztként, festőművészként, nyugdíjasként vagy gyerekek mellől anyukaként teremtették meg maguknak az anyagi függetlenséget.

Én csak egy dolgot szeretnék kérni tőled!

Legyél nyitott az új információkra, hallgasd meg az érveimet, és a bizonyítékaimat amikről írni fogok, és ne engedd, hogy a mások által felépített paradigmáid, előítéleteid szabotálják a sikeredet, és csak azért ne kezdjél bele, egy több millió embernek működő lehetőségbe, mert hallottál dolgokat, másoknak rossz a véleménye, vagy találkoztál már sok hasonló dologgal, ami csalódást okozott, és nem hozta azt az eredményt amit vártál tőle.

Ne mások véleménye alapján dönts, hanem alakítsd ki a saját véleményed, de ehhez mindenképp fontos, hogy meghallgass, megnézd a videóimat, elolvasd a leveleimet!

Én nem az ingyenes gyors instant megoldásokat kereső embereket keresem, akik azonnal ható csodaszereket akarnak életmódváltás helyett, vagy munka és befektetés nélküli gyors meggazdagodási lehetőséget keresnek.

Azoknak tudok segíteni akik hajlandók időt szánni egy olyan ismeret anyag beszerzésére, majd a tanulásra és személyiségfejlesztésre ami már nagyon sok ember meggazdagodását segítette,  akik hajlandók az egészségüket, az életmódjukat a táplálkozásukat más alapokra helyezni, és váltani változtatni dolgokon. 

Ha te ilyen ember vagy akkor olvasd a hírleveleimet, és ha akarsz keress meg személyesen is, hogy megbeszéljük, hogy tudnál elindulni te is egy jobb sikeresebb gazdagabb és egészségesebb élet, jövő felépítésében!

Nagy Gábor

https://www.facebook.com/vmvprojekt

+36709359300

wellnesskavehaz@gmail.com