Bemutatkozás

Lehet, hogy formabontó de egy tanmesével szeretném kezdeni:

“Futótűzként terjed a hír az erdő állatai között, hogy a legerősebb állat, a medve összeállította a halállistáját. Összetalálkozik a medvével a róka, aki rögtön meg is kérdezi a medvét. – Te medve, én is rajta vagyok azon a halállistán? A medve megnézi a listát, és válaszol. – Igen, rajta vagy! Gyorsan elbúcsúzik a róka a családjától és a medve agyoncsapja. Ezután összetalálkozik a farkassal.

 

Az is megkérdezi, hogy rajta van-e a halállistán. Rajta van, elbúcsúzik a családjától, a medve pedig agyoncsapja.

Ezután találkozik a medve a nyuszikával. A nyuszika is megkérdezi. – Te medve, én is rajta vagyok a halállistádon? – Igen, rajta vagy! – mondja a medve. – Te medve és nem lehetne ezen változtatni? – kérdezi a nyuszika. – Dehogynem! – feleli a medve és azzal kitörli a nyuszikát a halállistáról.”

Belegondolva, igazából nap mint nap ez történik velünk. Elég csak bekapcsolni a TV-t, meghallgatni a szomszéd panaszkodását, elolvasni az újságokat, s máris ott állsz a “medve” előtt! A kérdés csak az, hogy a rossz hírek Téged mire ösztönöznek? Arra hogy feladj minden reményt és megadd magad a nyomásnak, vagy arra hogy merj szembe szállni velük.

TE MÁR FELTETTED MAGADNAK A KÉRDÉST, NEM LEHETNE MÁSKÉPP ÉLNI, ÉS ÁTKERÜLNI EGY MÁSIK LISTÁRA, AZ EGÉSZSÉGES GAZDAG SIKERES EMBEREK KÖZÉ?

Én eldöntöttem, hogy nem fogadom el a betegséget, a szegénységet, a csődöt, a nélkülözést, a vereséget hanem megkeresem a lehetőségeket melyekkel hosszabb és egészségesebb életet élhetek és amiket megragadva kiemelkedhetek ezekből s elérhetek végre egy olyan életszínvonalat amilyet szeretnék.

Hittem és hiszek abban, hogy mindig van más választásom!

A megoldást végül egy olyan üzleti koncepcióban találtam meg amelyről elfogulatlanul állíthatom, hogy a legjobban jövedelmező üzleti vállalkozás, ami minden ember előtt nyitva áll kor nem és végzettségtől függetlenül!

Mikor már több mint 10 éve kiszálltam az alkalmazotti létből, és vállalkozóvá lettem azt hittem, hogy könnyebb lesz az élet.
De sajnos nem hozta el a megoldást az önálló vállalkozás, rengeteget dolgoztam egyre kevesebb bevételért! Végül óriási adósságokat hátrahagyva vissza is kellett adnom a vállalkozásomat! Szülői és baráti segítség nélkül nem tudom, hogy éltem volna túl ezt az időszakot!

Bár a rendszerváltás idején egyszer beléptem a nagy A betűs MLM üzletbe, de az anyukámnak eladott egy darab tisztítószeren túl nem bonyolítottam túl nagy forgalmat! Így vissza is adtam a kezdőcsomagot, bár a termékekkel maximálisan meg voltam elégedve.

A gondolkodásomat már legalább 8 éve Kyosaki : Gazdag papa, szegény papa című könyve mozgatta, meg a Pabló és Brunó történetérõl szóló kis rajzfilm, tanmese de valahogy sose tudtam, hogy kezdjem el, mi csordogáljon az én csővezetékemben. Próbálkoztam eggyel, s mással de leginkább kudarcot vallottam, nem vagyok egy túl nagy rábeszélő típus.

Azonban 2009 tavaszán összefutottam az interneten egy csírájában levő kezdeményezéssel, ami nagyon megragadott. Ez az online hálózatépítés volt egy olyan termékkel, amit nem volt nehéz megszeretnem és úgy gondoltam az interneten keresztül sokkal könnyebb lesz kapcsolatokat építeni, s nem kell többször a barátaimat lerohannom, hogy bebizonyítsam nekik, hogy szükségük van az általam forgalmazott vitamintablettákra és nekik is érdemes lenne beszállni többszázezer forinttal az én MLM üzletembe! Itt lettem sikeres és értem el olyan eredményeket, amiket máshol soha se értem volna el, mert nem szeretek nyomulni, eladni és másokat különböző technikákkal meggyőzni.

De térjünk vissza az elejéhez:

Nagy Gábor vagyok 57 éves.

Végzettségemet tekintve állattenyésztő üzemmérnök, de vállalkozásom és útkeresésem alatt elvégeztem a boltvezetői, kereskedelmi menedzser, és az ingatlanközvetítői OKJ képzéseket is így akár áruház vezető is lehettem volna.


Voltam alkalmazott,

tudom mit jelent minden reggel munkába menni, főnököket kiszolgálni, akkor menni szabadságra, ha elengednek, és minden hónapban egy napon megkapni a havi fix munkabért amiből 31 napig meg kell tudni élni valahogy! Dolgoztam mezőgazdaságban ahol nem volt munkaidő mindig készenlétben kellett lenni, voltam kazánfűtő 24 órás műszakban és dolgoztam laborban 8-16-óráig minden nap.


Voltam hagyományos vállalkozó,

mert szerettem volna szabad ember lenni! Táska és Divat áru üzletünk volt, ami sajnos nem hozta be a hozzá fűzött reményeket! Cipeltem a zsákokat, próbálkoztam kitalálni éppen mire van igényük az embereknek, mert ami egyik évben divat volt másik évben már csak ár alatt lehetett kiszórni! Télen meleg volt nyáron hideg és óriási volt a függés az időjárástól! Sorba telepedtek körénk az olcsó kínai konkurenciák és nem bírtuk az árversenyt.

Végül már rossz döntések sorozatát hoztam, hitelekből tartottuk fent az üzletet, alkalmazottat és tönkre mentünk, be kellett zárnunk.


Megjártam az intenzív osztályt,

rohant velem a mentőautó, megmentették az életem, de a gyógyulttá nyilvánításom után is fél évig gyógyszereken kellett élnem, és nem tudtam aludni.

Szóval megjártam a hadak útját, és hogy nem kerültünk az utcára és talpra tudtunk állni, szüleinknek, sok jó barátnak, támogatóinknak és sok hivatal jó indulatának köszönhetjük.

És természetesen annak, hogy az elmúlt évtizedben nagyon sok könyvet olvastam az MLM-ről, személyiségfejlődésről, hitről, pozitív megvallásról, gondolkodásváltásról életmódváltásról, és beletanultam az online internetes világ adta lehetőségekbe, az online marketingbe.

 Az elmúlt 15 évben sok mindent megtapasztaltam az MLM világából. Nagyon sok embert, hálózatépítőt, vezetőt megismertem. Lettek nagy példaképeim, de sok negatív példát is láttam. Embereket akiket elvakított a pénz, a kapzsiság, és nem törődtek másokkal, simán átgázoltak mindenkin ha az volt az érdekük, simán becsaptak, rászedtek, adósságba sodortak embereket csak azért, hogy magasabb legyen a jutalékuk!
Sok hálózatépítő ment el mellettünk mellét verve, és minket lesajnálva, aztán nagyot koppanva, mert csődbe ment, eltűnt, szétesett a cég, amit ő annyira dicsőített, és amit a világ legjobban fizető lehetőségének hitt. Rengeteg pilótajáték, piramisjáték és befektetési csalás volt, van és lesz mindig, mivel a  rászoruló emberek mindig hiszékenyek, könnyen átverhetőek és naivak, így biztosítják az utánpótlást!

Eleinte, szóvá tettem, véleményt mondtam, óvatosságra intettem, de mindig azt kaptam vissza, hogy irigy vagyok, meg negatív, és frusztrált, hogy én nem keresek annyit mint ők.
Én viszont mai napig pénzt keresek, ő alóluk pedig már talán az 5. nagy ígéretű cég is kifarolt, összeesett. Általában mindig igazam volt és szerintem van is:)

Hosszú évek alatt megfogalmazódott bennem egy látásmód, egy gondolkodásmód és úgy érzem sikerült megfejtenem a sikeres, nagy hálózatépítők titkát, és a stabil MLM üzlet támpontjait. Kiforrott bennem a mondanivaló és sokak bátorítására megírtam ezt a könyvet, hogy minél több embernek tudjak segíteni az elindulásban és a céljaik elérésében.

Hálás vagyok az életnek, és hiszem, hogy azért maradtam életben, hogy még sok embernek tudjak segíteni, és sok embernek adjam vissza a reményt, hogy lehet jobb és szebb élete neki is, NEKED IS!

Én úgy gondolom a legjobb MLM céget találtam meg és csinálom. 

Ha érdekel melyik az és miért akkor keress bátran.

wellnesskavehaz@gmail.com

06709359300