Megrendelés

Nézzük akkor az árakat!?

Tegyük fel a legkényesebb kérdést. Ha annyira segíteni akarok az embereknek, akkor miért nem ingyen teszem, miért kérek érte pénzt? Biztos TE nem így gondolkodol, de lehet, hogy valaki mégis, hisz sok helyen olvasok ilyen számonkérő bejegyzéseket például Szabó Péterrel szemben is, hogy miért pénzért tartja az összejöveteleit?

Hát azonkívül, hogy természetesen vannak lektorálási, tördelési és egyéb nyomdaköltségek, és a bevétel fele el fog menni különböző adókba,  a számlázás után, azért tény, hogy a tudásnak is értéke van. Amit én 10 év alatt megtanultam, kitapasztaltam, megértettem és sikeresen alkalmaztam, azt most te megkapod és ha alkalmazod, akkor pénzt fogsz termelni vele. 

Másrészt ingyen sajt csak az egérfogóban van, és ami ingyen van annak nincs értéke! Ha hiszed ha nem, a legdrágább könyvek is nagyon fogynak, mert az emberek tudják milyen értéket, tudást kapnak azzal a könyvvel!

És lehet furcsán hangzik, de én megtapasztaltam , hogy működik, mégpedig az, hogy ha vetsz a tudásodba akkor aratni is fogsz. Az ingyen szerzett tudás is jó, de ha pénzt adsz érte, akkor az értékesebbé teszi és valahogy a vetésed aratásként visszatér hozzád. Azzal, ha megveszed a könyvet, nem csak nekem fizeted ki a belefektetett munkám, hanem magadnak is lehetőséget biztosítasz az aratásra!

Lehet, hogy lesz olyan akinek nincs etikai érzéke és ingyen megosztja az ebook formátumot, de ezzel nem segít másoknak. Egyrészt ez lopás, hisz ez engem foszt meg a szellemi tulajdonom kezelésétől, másrészt az univerzum törvényei bizonyítják, hogy csak akkor lesz valami érték a számunkra, ha megfizetjük az árát és nem ingyen töltjük le valahonnan.

Mivel a könyvben beszélek az értékesítési technikákról, reklámfogásokról, így nem akarom, most én is ezeket bevetni, hogy sürgető érzés bizsergessen, mint a Teleshop reklámoknál, hogy most azonnal vedd meg, mert lemaradsz, mert csak ma ennyi, és az utolsó darabokat adom, nagyon akciós áron.

Egyszerűen megnéztem a könyves polcomat és azt látom, hogy az ilyen fajsúlyú és témájú könyvek, általában 120-150 oldalasok és 5000Ft-10000Ft közötti árban voltak. Írhattam volna kettő könyvet, de én egybe írtam meg a 310 oldalt. Szeretném, ha minél több emberhez el tudna jutni, és minél többen meg tudnák venni, de ugyanakkor persze nekem is fedezve legyenek a költségeim, és a bő 2 hónap munka, amit beletettem, hogy semmi se maradjon ki, és tényleg használható tudás legyen. Az ebooknál 27% az áfa, a könyvnél 5%, és az ár felét elviszik az adók, járulékok, ezt is vedd figyelembe az árnál.

Ezért a könyv ebook vagyis PDF formátumban elérhető lesz már 3142Ft+Áfa azaz 3990Ft áron.
Ezt le tudod tölteni a gépedre, az ebook olvasóra és mindenhova tudod vinni magaddal, a telefonodon is.
Persze az ilyen könyveket a legjobb nyomtatva kézbe venni, hisz én is azt szeretem amikor aláhúzhatom a lényeget, kiemelhetem, ami szólt hozzám! Ez egy nagyon jó kontakt könyv, jól lehet vele kapcsolatot építeni, hisz nem egy MLM-es könyv, annál jóval több, hisz az egész emberről szól, az élet minden területéről, így rengeteg közös pontot találhatsz az emberekkel rajta keresztül.

Szóval a nyomtatott könyv ára. minden reklám trükk bevetése nélkül ennyi: 5700 Ft+Áfa azaz 5980Ft. Ha előre utalod a pénzt akkor a postázás ingyenes lesz! Utánvétellel azonban 1500 Ft.

A könyv egyenlőre csak az ABC kiadó, a nyomda webáruházában lesz rendelhető.

Nagy Gábor: Mindig van más választásod!

Ha esetleg több példányt szeretnél egyszerre, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

wellnesskavehaz@gmail.com

Hívjatok telefonon: +36709359300 
vagy keress Messengeren:
http://facebook.com/dxnonlineteam 
Nagy Gábor