Ajánlások

„Gáborral általános iskolai osztálytársak voltunk.
Akkoriban boldognak, teljesnek, egészségesnek látszott. Amikor több mint harminc évvel később újra beszélgettünk, kétségbeesett, kínokkal, félelmekkel teli szenvedő embernek éreztem.
És most: kicserélték.
Újra önmaga, tele energiával, bizalommal.
Hosszú és keserves volt az útja,
de úgy tűnik, megérte.” Barkó Judit

Kommunikációs mentor http://barkojudit.hu

Nagy Gábor könyve az egyik legátfogóbb könyv az MLM-ről, sikerről és az életről.
Már 2009-ben az Utánkövetés Mesterfokon című könyvemben, ami az egyetlen könyvem a 18-ból, ami az MLM-ről szól, írtam, hogy az MLM-ben, pár év alatt, le lehet élni egy egész életet.
Ezért nem mindegy, hogy milyen tudással és lelkülettel veti bele magát az ember. Tanulni pedig kizárólag olyantól érdemes, aki saját maga is végigvitte és megcsinálta.


Gábor ilyen ember. Nagyon javaslom a könyvét elolvasásra!

Kasza Tamás Lezárási specialista http://kaszatamas.hu

Nagyon örülök ennek a könyvnek, ami már előbb is megjelenhetett volna! Ahogy van okostelefon, úgy “okoskönyv” is létezik.
A kezedben tartod, kedves olvasó.

Minden mondata hozzád, neked szól, ami a szerző eredményeinek, emberekhez való hozzáállásának ismeretében…mondhatni, természetes. Ajánlom a művet minden aktív, kezdő, újrakezdő networkernek, valamint a pályán kívűlieknek. Egyszóval mindenkinek, aki keresi a mai kor valódi értékeit.

 

Balogh BMP Péter hálózatépítő,

a Samurai a Kárpát-medencében c. könyv szerzője

 

 

“Ez egy nagyon jól megírt könyv, amely telis tele van életvezetési tanácsokkal és érdekes történetekkel. Akit érdekel az MLM, annak mindenképp ajánlom, mert sokat tanulhat belőle.”

Andrade G. Anita
Önfejlesztő tréner és online üzlet mentor

http://siker.guru

Ha csak egy könyvre van pénzed, hogy megtanuld, hogyan kell pénzt keresni és boldogan élni, akkor elég megvenned Gábor könyvét. Minden benne van. Ez egy kézikönyv és munkafüzet is egyben. Mindig fel tudod lapozni a megfelelő kérdést és vannak hozzá elvégzendő faladatok a gyakorlati megvalósításhoz.

Aki MLM-ben sikeres akar lenni, számára egyenesen kötelező olvasmány.

 

 

Nem csak a tudás miatt, hanem azért, mert végre egy MLM-ben sikeres ember ír könyvet a sikerről és az MLM-ről.

Ez tényleg egy remek könyv. Egy igazi kincsesbánya. Azt gondolom, hogy Gábor beleírt mindent, ami fontos és jó. Szerintem kijött volna belőle 4-5 könyv. De ha egyben adta ki, akkor én az „MLM biblia” vagy az „MLM lexikon” vagy az „MLM tudástár” címet pontosabbnak találnám.

Ezt a könyvet olvasd naponta 30 percet, és senki nem ment meg attól, hogy sikeres legyél! Ezzel a könyvvel, egy év alatt többet fejlődsz majd, mint más 5 év alatt!

Parajdi István Siker tréner http://sikervitamin.hu

„Egy jó könyv igazából nem mond semmi újat neked, de segít, hogy jobban meglásd, ami benned van.

Ez igaz Nagy Gábor könyvére is – több aha-élményem volt belőle.

Ajánlott olvasásra minden, az eddigieknél több sikerre vágyó embernek.”

Boér Tamás

www.sikertervezes.hu

“Gábor az életről ír. Egyedi stílusával, tanmeséivel könnyen magával ragadja az embert. Nem azt mondja, amit hallani szeretnél, a valóságról beszél. Beszél az álmairól, a kudarcairól és sikereiről. Az élet fontos területeit veszi nagyító alá. Megmutatja, hogy még ha le is esel, a földön vagy megtaposva, még ha úgy is érzed, hogy nincs tovább: akkor sem szabad feladnod. Fel tudsz állni.
Folytatni tudod.

Végig tudsz menni az úton. Mindig van más választásod.”

Marius Lucas

Alfa hálózatépítés www.mariuslucas.com/

Több száz könyv egyben – nekem ez volt az első benyomásom.
Gábor könyve fantasztikus mennyiségű információt és tapasztalatot olvaszt egybe könnyed, hétköznapi, olvasmányos stílusban az alapoktól a legmodernebb online hálózatépítési technikákig.
Ha érdekel az MLM világa, és szeretnél időt, pénzt spórolni, akkor ez neked való olvasmány.

Nyíri Zoltán

Üzleti író, kommunikációs tréner

                                                                 www.szemelyisegkalauz.hu