Glutation

Neumi magyar információk

– Nagy Gábor független disztributor oldala

Regisztrálj és légy törzsvásárló! Szerezd be kedvezményesen a Neumi 2 termékét az egészséged és a szépséged támogatására! Weboldalam ahol ezt megteheted itt van. Mivel ingyenes és nem jár elkötelezettséggel mindenképp a csatlakozásra kattints ne a shopra!

Miért vásárolnál drágábban kiskereskedelmi áron?

 

https://neumi.com/nolimitteam.

1 palack 50 dollár plusz helyi ÁFA plusz kb 16 dollár szállitási költség igy kb 26000Ft

Nézd meg a videót és csináld magad, ha nem megy szólj!

 

 

Register and become a regular customer! Get Neumi 2 products at a discount to support your health and beauty!

https://neumi.com/nolimitteam

 

A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Hogy megértsd miért olyan fontos a Glutathion pótlása olvasd el ezt a cikket feltétlenül! Kattints rá!

Mi a Glutathion és miért fontos a pótlása?

NEUMI csatornám a TIKTOKON

@healthwithneumi

Neumi videó lista

 

Regisztrálj és légy törzsvásárló! Szerezd be kedvezményesen a Neumi 2 termékét az egészséged és a szépséged támogatására! Weboldalam ahol ezt megteheted itt van:

Register and become a regular customer! Get Neumi 2 products at a discount to support your health and beauty!

https://neumi.com/nolimitteam

Neumi termékek

NutriSwish

A Neumi NutriSwish egy erős folyékony kiegészítő, amely nanoglutationt, L-ciszteint, kurkumint és C-vitamint kever a maximális felszívódás érdekében. Csak forgassa 30 másodpercig, és nyelje le, hogy felszabadítsa a világ legtöbbet tanulmányozott antioxidánsának előnyeit. Hatékonyabb, mint az intravénás kezelések, és sokkal megfizethetőbb, a NutriSwish a napi wellness adag egy üvegben.

A Neumi NutriSwish egy erős folyékony kiegészítő, amely nanoglutationt, L-ciszteint, kurkumint és C-vitamint kever a maximális felszívódás érdekében. Csak forgassa 30 másodpercig, és nyelje le, hogy felszabadítsa a világ legtöbbet tanulmányozott antioxidánsának előnyeit. Hatékonyabb, mint az intravénás kezelések, és sokkal megfizethetőbb, a NutriSwish a napi wellness adag egy üvegben.

Összetevők

 •   Ultratiszta víz: A „hidra” a HydraStat nanotechnológiában™
 • Glutation: A test fő antioxidánsa. Ez az antioxidáns megszabadítja a szervezetet a szabad gyököktől, fokozza az egyéb antioxidánsokat és vitaminokat, és kritikus fontosságú a sejtek anyagcseréjében.
 • L-cisztein: Egy aminosav, amely a glutation építőköve. Az összetevők keveréke egymásra épül, hogy természetes energiát hozzon létre a testében.
 • Kalcium-aszkorbát (C-vitamin): Támogatja az egészséges immunrendszert és az általános egészséget.
 • Kurkumin: Antioxidáns, amely támogatja az általános egészséget és jólétet, és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Borkősav: Segít kiegyensúlyozni a formula pH-szintjét a frissesség és a felszívódás érdekében.
 • Kálium-szorbát: Megőrzi a frissességet és megakadályozza a penész, élesztő és baktériumok növekedését termékeinkben.
 • Borsmenta kivonat: Ízesítéshez.

A Glutathion pótlására tudták hogy szükség van , de a kapszula és tabletta formában beadott Glutathion a gyomorban a sav hatására szétesett és nem jutott át a bélrendszerbe hogy felszivódhasson. Próbálkoztak liposzomás formában bevinni de az se védte meg eléggé. Maradt az intravénás infúziós megoldás.

A glutation intravénásan beadva kétségtelenül hatékony, de korlátozásokkal jár. Az egyik jelentős korlátozás a felezési ideje, amely körülbelül 90 perc. Ez azt jelenti, hogy a glutation fele másfél órán belül lebomlik és kiválasztódik a szervezetből, csökkentve annak hatékonyságának időtartamát. Az optimális szint fenntartásához gyakori és költséges intravénás kezelésekre van szükség, amelyek sok ember számára nem praktikusak

Ezzel szemben a NutriSwish nanoglutationt használ, amely számos határozott előnyt kínál az intravénás kezelésekkel szemben:

 1. Fokozott biológiai hozzáférhetőség: A NutriSwish-ben található nanoméretű glutation részecskék sokkal kisebbek, mint az intravénás kezelésekben használtak, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban felszívódjanak a szervezetben. Ez azt jelenti, hogy a glutation nagyobb arányban hasznosul, maximalizálva antioxidáns előnyeit.
 2. Tartós felszabadulás: A NutriSwish szájon át történő beadása lehetővé teszi a glutation következetesebb és tartósabb felszabadulását a véráramba. Az intravénás kezelésekkel ellentétben, amelyek rövid idő alatt nagy dózist biztosítanak, a NutriSwish stabilabb glutationszintet tart fenn az idő múlásával, biztosítva a folyamatos antioxidáns védelmet.
 3. Költséghatékonyság: A NutriSwish megfizethetőbb alternatívát kínál a szokásos IV glutation kezelésekkel szemben. Orális, otthoni alkalmazása kiküszöböli a gyakori klinikai látogatások szükségességét, jelentősen csökkentve az általános költségeket, miközben továbbra is hatékony eredményeket nyújt.
 4. Kényelem: A NutriSwish-hez kapcsolódó egyszerű használat – egyszerűen a folyadék szájban tartása – páratlan kényelmet kínál az invazívabb és időigényesebb intravénás kezelésekhez képest.

 

Neumi Skin

Megoldottunk egy problémát, amely azóta létezik, hogy az első ember azt mondta, hogy „bőrápolás”, és ez a felszívódás! A Neumi Skin áttörést jelentő technológiája nanoméretűvé teszi a kritikus összetevőket, így gyors és hatékony felszívódást tesz lehetővé. Spray adagoló rendszerünk megkönnyíti a Neumi Skin napi többszöri felvitelét smink alá vagy fölé.

 

Összetétel

 • Ultra tiszta víz: A „hidra” a HydraStat nanotechnológiában™
 • Glutation: A szervezet fő antioxidánsa, amely semlegesíti a szabad gyököket, és segíthet helyreállítani a bőr fényes és egyenletes bőrtónusát.
 • Dimetil-szulfon: Gyulladáscsökkentő szer.
 • Nátrium-hialuronát (hialuronsav): Akár 1000-szer nagyobb súlyt képes megtartani vízben, segíti az ultrahidratált bőrt.
 • Cisztein: A fehérje építőköve.
 • Prolin: Fehérjeszintézis, antioxidáns tulajdonságok.
 • Kalcium-aszkorbát (C-vitamin): Hidratálja, ragyogóvá teszi, védi a bőrt a napkárosodástól és elősegíti a kollagéntermelést.
 • Glicin: A kollagén egyik összetevője.
 • Arginin: Fehérjéket épít és növeli a keringést.
 • Valin: Nyugtatja a bőrt, javítja a nedvességet.
 • Kurkumin: Segíthet kiszárítani a pattanásokat, megelőzni a pattanásokat és javítani a bőr textúráját.
 • Hidroxiprolin: A kollagén egyik összetevője.
 • Kollagén: Segíti a rugalmasságot, a nedvességet, és csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését.
 • Kálium-szorbát: Megőrzi a frissességet.
 • Borkősav: Megőrzi a frissességet.

 

A fő termék összetevő a Glutathion

Tekints meg a pudmeg.org orvosi weboldalon található kutatásokat

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=glutathione

A Neumi Tudományos és Orvosi Tanácsadó Testülete:

A Neumi Medical Advisory Board a világ minden tájáról származó orvosokból, tudósokból és szakemberekből áll. A tanácsadó testület minden tagja kizárólag az áttörést jelentő termékeinkbe és a Hydrastat™ Nanotechnológiába vetett lelkes hite miatt fogadta el a fizetés nélküli pozíciót. Termékeinket személyesen és professzionálisan használják. Aktívak lehetnek Neumi professzionális disztribúciós programjában is.

DOUGLAS HARRINGTON, MD

DOUGLAS HARRINGTON, MD

Cardiology, Pathology, Hematology. Clinical Professor, USC Keck School of Medicine. Credited with patented breakthrough technologies in cardiovascular and cancer research.
GORDON CROZIER, DO

GORDON CROZIER, DO

Genetic and Regenerative Medicine. The Crozier Clinic. Formerly Head of Women’s Health. University of Kentucky.
HON. DR. ZANETOR AGYEMAN-RAWLINGS, MD

HON. DR. ZANETOR AGYEMAN-RAWLINGS, MD

Member of Parliament, Ghana. Alumna of The Royal College of Surgeons in Ireland.
ANNIE VARUGHESE, MD, FAAC

ANNIE VARUGHESE, MD, FAAC

Interventional and Preventive Cardiology. Formerly, Clinical Asst. Professor, University of Texas Medical School.
THOMAS REDNER, MD, HARVARD FELLOW

THOMAS REDNER, MD, HARVARD FELLOW

Surgeon, and Anti-Aging and Metabolic Medicine.
EDUARDO SÁNCHEZ-OSORIO NICOLÁS, MD

EDUARDO SÁNCHEZ-OSORIO NICOLÁS, MD

Orthopedic Surgery & Sports Medicine. CEO and Medical Director of the Ergodynamics Clinic & Ergodinamica International. University of Barcelona School of Medicine Traumatology
RONALD D FRIEDMAN, MD

RONALD D FRIEDMAN, MD

Harvard Clinical Fellow. Former Chief of Cardiac Anesthesia at Seton Medical Center.
SIR JOSÉ SANTILLANA YAMAMOTO, MD

SIR JOSÉ SANTILLANA YAMAMOTO, MD

Chief of Thoracic and Cardiovascular Surgery and President of the Philippine Association of Thoracic and Cardiovascular Surgeons. Order of Knight of St. Sylvester, conferred by the Vatican.
JAMES JIAN HO, MD, PHD, MAYO FELLOW

JAMES JIAN HO, MD, PHD, MAYO FELLOW

Functional Medicine, Anti-Aging Medicine. Director and Professor, Peking Union Medical College.
JOSEPH KAPLAN, MD

JOSEPH KAPLAN, MD

Lt. Col. U.S. Army (Ret.) Emergency Medicine. University of Alabama School of Medicine.
STEVEN PETROSINO, PhD.

STEVEN PETROSINO, PhD.

Lt. Col. United States MarineCorps. (Ret.). PhD in Nutrition from LaSalle University. Pharma & Biologics. Pharma liaison with doctors and scientists in rheumatology, cardiology, gastroenterology, infectious disease, oncology, hematology, urology, and dermatology.
JIM HAYES, MD

JIM HAYES, MD

Emergency Medicine. Past President of the Association of Emergency Physicians.
DEAN STUBBS, MD

DEAN STUBBS, MD

Australian Leader in Integrative Medicine.
TANIA ASH, MD

TANIA ASH, MD

Australian Integrative Medicine Specialist.
KRISTIN HIESHETTER, DC

KRISTIN HIESHETTER, DC

Doctor of Chiropractic. Metabolic biochemist. Certified in Nutrition. Non-invasive Laser specialist.
LUIS MIGUEL VALDES, MD

LUIS MIGUEL VALDES, MD

Medical Specialist Ear Nose and Throat.
BETHANY DIXON, DC

BETHANY DIXON, DC

Chiropractor and Certified Medical Examiner. Physician and consultant to the transportation industry.
PACILINA ESTRELLA-BAROTIL, MD

PACILINA ESTRELLA-BAROTIL, MD

Family Practitioner with a Masters degree in Hospital Administration;  Owner and Medical Director of Wholeness Family Medical Center, Inc., Silang, Philippines.