Glutation

Mi a Glutathion és miért fontos a pótlása?

Mindig a legjobb formádat tudod hozni?

Vagy esetleg rosszul alszol, állandóan WC-re jársz éjszaka, forgolódsz, nem tudsz visszaaludni, ezért napközben fáradt és enervált vagy , nem tudod a maximumot kihozni magadból?

Rosszabb esetben depresszióval, pánikbetegséggel küzdesz?

Minden betegséget azonnal elkapsz, gyenge az immunrendszered, a legkisebb időjárás változást már megérzed, egyre több dologra vagy allergiás, baj van a vérnyomásoddal, a cukroddal vagy az izületeiddel? Esetleg a bőröd öregedik gyorsan, tele vagy foltokkal, bőrhibákkal, ránccal, a hajad hullik gyorsan őszülsz?

A nyugati orvoslás sajnos a legtöbb esetben csak a tünetek mérséklésével, eltüntetésével foglalkozik, nem a betegségek okát keresi meg, a gyökereit kezeli és a forrást szünteti meg!

Egyre inkább elfogadott tény, hogy a betegségek többségét nem valami okozza hanem valaminek a hiánya!

A betegség, a tünetek a szervezet jelzései, hogy valami hiányzik valahol felborult az egyensúly, valami az életmódunkkal, gondolkodásunkkal, érzelmeinkkel, lelkileg és szellemileg nem stimmel, nem a jó irányba halad!

Sok fajta hiánybetegség létezik, talán a legismertebb a skorbut ami a C vitamin hiány miatt alakul ki!

A kor előrehaladtával nagyon sok fontos dolog mennyisége csökken a szervezetben így mindenképp kívülről kell pótolni, mert a hiányuk betegséget okozhat!

Ilyen a vitaminhiány, az ásványianyag, nyomelem, enzim, omega3, redoxmolekula, vagy kollagén hiány a sok közül!

Az ember nem sokáig marad életben, ha nem iszik, nem eszik, nem jut elegendő oxigénhez például!

A viz az oxigén és a glükóz mellett van azonban még egy dolog ami nélkül nem tudunk sokáig élni, leállnak az életfolyamatok!

EZ A GLUTATION!

Ha az elején felsorolt tüneteket érzed, lehet hogy glutation hiányod van, és hamar el kellene kezdened a leghatékonyabb módon pótolni!

Erre a leghatékonyabb és leggyorsabb mód a Neumi cég szabadalma ami hatékonyságának és gyors hatásának köszönhetően egyre népszerübb Európában is, ahol a terjesztés és bevezetés 2023 decemberében kezdődött meg. De erről a végén beszélek majd.

De mi az a glutation és miért van rá szükség, mit okozhat a hiánya?

Fontos megjegyezni, hogy talán a glutation a leg többet kutatott terület. A pubmed.org amerikai orvosi honlapon több mint 170 ezer cikk van ami a glutation egészségügyi hatásaival foglalkozik, kutatásokat, eredményeket mutat be.

Mivel az EU törvényei tiltják, hogy táplálékkiegészitőnek bármilyen egészségügyi hatást tulajdonitsunk, ezért ha konkrét kutatásokról, betegségekkel való kapcsolatról akarsz olvasni, akkor itt találsz hiteles anyagokat.

Glutathion a szervezet legfontosabb antioxidánsa, amely minden egyes sejtben megtalálható.

„Mester antioxidánsnak” is nevezik, ugyanis sejteken belül fejti ki hatását, és egyedülálló képessége, hogy az összes többi antioxidáns hatását maximalizálja, beleértve a C- és E-vitaminokat is.

Glutathion elsődleges funkciója a sejtek és mitokondriumok védelme a belső oxidációs folyamatok káros, romboló hatásától.

Megvédi sejtjeink, szöveteink, szerveink épségét, ezáltal fontos szerepet tölt be az öregedéssel együtt járó krónikus betegségek elleni védekezésben. 

A glutation kulcsfontosságú a méregtelenítéshez, semlegesíti a szervezetben található toxinokat, védelmet nyújt a sugárzás, a vegyi anyagok és a környezeti szennyezők káros hatásaival szemben.

 Javítja az immunrendszer működését, idegrendszer védő hatású, fokozza a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben, felgyorsíthatja a betegségekből való felgyógyulást, és növeli a szervezet energiaszintjét, a vitalitást.

Az optimális egészség és hosszú életkor elérése érdekében a szervezet glutation szintjét magas szinten kellene tartanunk.

 A glutationszint jelentősen csökken a betegségek, fertőzések, stressz, helytelen táplálkozás, környezeti szennyezés, mérgezés, és az öregedés hatására. 

A glutation hiány összefüggésbe hozható számos betegséggel: immunrendszer zavarokkal, idegrendszeri problémákkal, autoimmun folyamatokkal, energiahiánnyal, elégtelen méregtelenítési funkcióval, izomgyengeséggel, gyulladásos állapotokkal, valamint a sejtek rosszindulatú elváltozásaival.

Glutation antioxidáns védelmi rendszerünk központi kulcseleme.

A glutation három aminosavból (cisztein, glutaminsav, glicin) felépülő molekula, amelyet szervezetünk is előállít kis mennyiségben, de sok esetben szervezetünknek pótlásra van szüksége.

Miért fontos a glutation (GSH) bevitel?

  1. Gyulladáscsökkentő megakadályozó

A glutation olyan, mint egy testőr vagy titkosszolgálati ügynök, akinek a lojalitása olyan erős, hogy akár oda is ugrik a kilőtt revolver golyó elé, hogy megmentse annak az életét, akit védelmez. Így, ha elegendő, megfelelő formájú glutation van a szervezetben, akkor nem alakul ki gyulladásos válasz. Azonban, amikor lecsökken a szintje, ez romboló gyulladásos folyamatokat indít el.

  1. Mert leköti a szabad gyököket: A glutation testünk egyik legerősebb, antioxidánsaként ismert anyaga, képes kisöpörni a szabad gyököket testünkből, és küzd azok károsító hatásai ellen.

Védi szervezetünket a radioaktív anyagoktól és UV sugárzástól. A test legerősebb gyógyító anyaga.

  1. Mert lassítja az öregedést: ahogy öregszünk, védekező rendszerünk egyre kevésbé tud megküzdeni a folyamatosan keletkező szabad gyökökkel. A glutation hatástalaníthatja azokat a szabad gyököket, melyek összefüggenek az öregedéssel, és drámaian lelassíthatja annak folyamatát, és újjáépíti a roncsolódott sejteket. Ha hiányt szenvedünk a glutationban, akkor az öregedés folyamata felgyorsul.

  1. Mert hiánya idegrendszeri betegségekhez vezethet:a glutation hiánya először az idegrendszert érinti, mely koordinációs zavarokhoz, majd később felismerő-képességünk csökkenéséhez vezet. Az eddigi kutatások alapján súlyosabb idegrendszeri betegségek kialakulásában, így például a Parkinson-kór, Sclerosis multiplex, Alzheimer-kór kialakulásában is szerepe van a glutation hiányának. De az autizmus kezelésében is jó eredmények Vannak.
  2. Mert immunerősítő hatású: mivel a glutation ilyen erős antioxidáns és immunerősítő, feltevések szerint segít megelőzni a rákot, különösen a májban, ahol a hatástalanított káros anyagok fő raktározása folyik. Egyre több a tudományos bizonyíték, hogy a glutation az emberi test egyik potenciális daganat elleni gyógyírja.
  3. Mert gyulladáscsökkentő hatású: kimutatták a glutation gyulladáscsökkentő hatását, valamint felgyorsíthatja a regeneráció folyamatát. Ízületi gyulladásoknál kifejezetten pozitív hatású.
  4. Mert méregtelenítő hatású:erős méregtelenítő hatása van, és megvédi szervezetünket a nehézfémek, a rengeteg gyógyszer, a sugárzás, a cigarettafüst, az alkohol és a szennyeződések káros hatásaitól.
  5. Mert daganat ellenes hatású: emeli a daganatsejtek oxigén szintjét, ez idézi elő rákölő hatását, hiszen az oxigén a daganatsejteket megöli. Az oxidánsok hatására maga is károsodik, de a glutation reduktáz nevű enzim azonnal helyreállítja.
  6. A glutation újrahasznosítás segít rendbe hozni az áteresztő beleket

A kutatások kimutatták, hogy a glutation fontos szerepet játszhat a bélfal integritásában és a bélrendszeri gyulladások megelőzésében.

A Glutation pótlása idáig nagyon nehezen volt megoldható.

A kapszulás megoldás kevésbé volt eredményes , mivel a szájon át az emésztőrendszerbe kerülve, ott a gyomorban szétesett alkotórészeire, igy mint glutation nem szívódott fel.

A leggyakoribb megoldás az volt, hogy prekurzorokat szedtek táplálékkiegészítőként, amiből a szervezet szintetizálta a glutationt.

Ilyen a NAC , és más cisztein, glicin, glutaminsav készitmények.

Az alfa liponsav, a szelén, a B és D vitamin is segíthet növelni a glutation szintjét és újra aktiválni az oxidált glutationt.

Glutation bevitelére, a glutationt védve van még a liposzómás eljárás, és van tapaszos megoldás is ami bőrön keresztül próbálja bevinni a glutationt nem 100%os hatékonysággal.

A leghatékonyabb megoldás a közvetlen a véráramba juttatás infúzió segítségével. Ebben az esetben nem kerül be az emésztőrendszerbe hanem közvetlenül a vérbe jut a glutation.

Ez azonban fájdalmas a szúrkálás miatt és elég költséges, otthon nem végezhető.

A Neumi cég kutatói és orvos csapata dolgozta ki azt a hidrostat nanotechnológiás technológiát amivel az emésztést kikerülve, a száj nyelv alatti területét felhasználva, szublingválisan felszívódva azonnal a véráramba tudja juttatni a glutationt, igy a hatás akár perceken belül érezhető, tapasztalható!

Az eredmények magáért beszélnek igy lassan 3 év után, már megsokszorozta forgalmát a cég és 2023 decemberre óta már Európában is elérhető a termék Nutriswish – nyelv alatt felszívódó folyadék, és Neumiskin – bőrre fújható spray formájában.

Egy ingyenes regisztráció után tudod online megvásárolni a termékeket, kedvezményes áron. A regisztráció nem jár semmilyen elkötelezettséggel, kötelező havi vásárlással, így nem érdemes a kiskereskedelmi vásárlást választani, ami egyébként lehetséges.

Ha érdekelnek a részletek, kéred a regisztrációs linket akkor írj és vegyük fel a kapcsolatot!

Ha szeretnéd ha a saját terméked ingyen legyen, vagy szeretnél pénzt csinálni abból, hogy részt veszel a termékek affiliate marketingben történő népszerűsítésében akkor az is lehetséges, de nem elvárás nem kötelező.

Várom jelentkezésedet!

Comments are closed.