Glutation a bőrápolásban

Glutation a bőrápolásban

A glutation az egyik legsokoldalúbb, legerősebb antioxidáns, jótékony hatását pedig a bőrön is kifejti

Az arc szépségének és feszességének megőrzése nem csupán külső ápolással, hanem belső táplálással is elérhető. Az egészséges étkezés, testmozgás és megfelelő vitaminbevitel mellett fontos szerepet játszanak az étrend-kiegészítők is, köztük a glutation.

A glutationt például itthon viszonylag kevesen ismerik és használják, pedig egy rendkívül erős antioxidáns, és számos látványos, pozitív hatást gyakorol a bőrre.

Mi is az a glutation?

A glutation egy tripeptid, mely glicinből, ciszteinből és glutaminsavból áll, és természetesen megtalálható az emberi szervezetben. Az évek múlásával és egészségügyi problémák hatására azonban mennyisége csökkenhet, hiánya pedig különböző egészségügyi problémákhoz vezethet. Mester-antioxidánsként ismert, mivel erőteljes és sokoldalú hatású, amit a sejtek belső részeiben fejt ki.

Fő funkciója a sejtek és mitokondriumok védelme, az immunrendszer erősítése, valamint a toxinok semlegesítése és kivezetése. Segít eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat és nehézfémeket, növeli a test ellenálló képességét, felgyorsítja a gyógyulást, és növeli az energiaszintet. Emellett láthatóan szebbé teszi a bőrt, lassítja az öregedést, halványítja a ráncokat, ragyogóbbá és egészségesebbé teszi azt.

Lassítja az öregedést, és halványítja a ráncokat

A glutation leköti és semlegesíti a szabad gyököket, hozzájárul a sejtek megújulásához, illetve védi is őket a károsodástól, az oxidatív stressztől, így lassítja az öregedést, erős anti-aging hatással bír. Regenerálja a bőrt, segít csökkenteni az UV-sugárzás és a szennyezett levegő, valamint a helytelen életmód okozta károkat, és a barázdák halványításához is hozzájárul.

Ragyogó, egységes bőrképet varázsol

Mivel remekül regenerálja a bőrsejteket, és egészségesebbé teszi a szervezetet, fogyasztásával a bőr is egyre ragyogóbbá, egészségesebbé válik. Hozzájárul ahhoz, hogy az arc frissebbnek, kipihentebbnek és egységesebbnek tűnjön.

Halványítja a pigmentfoltokat

Számos pozitív tulajdonsága mellett a glutation képes a sötétebb melanint halványabbá alakítani, így hatékonyan veszi fel a küzdelmet a pigmentfoltok ellen.

Sőt az interneten sokan beszámoltak arról is, hogy nem csak foltjaik halványodtak, de egész arcuk világosabb lett az antioxidáns fogyasztásának hatására.

Az egészséges bőr érdekében érdemes figyelmet fordítani a glutation fogyasztására, mivel regenerálja a bőrsejteket és megvédi azokat az oxidatív stressztől. Ezen kívül segít csökkenteni a pigmentfoltokat, és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, ezáltal segítve a pattanások elleni küzdelmet.

Leviszi a gyulladást

Gyulladáscsökkentésben is igazi nagyágyú, ezért mindenkinek remek választás, aki pattanásokkal küzd. Felgyorsítja a szervezet regenerálóképességét, kitisztítja a bőrsejtekből a toxinokat, valamint semlegesíti a szabad gyököket, így megszabadít a kellemetlen, fájdalmas pöttyöktől, és segít az utánuk maradó hegek gyógyításában is. Pszoriázissal küzdőknek is érdemes kipróbálni.

Nem mindegy, milyet vásárolsz

Egyes ételek, például a spenót, az avokádó és a spárga is tartalmaznak glutationt, de az emésztőrendszerből nehezen szívódik fel, ezért fontos, hogy ha étrend-kiegészítőként fogyasztanád akkor a legújabb szabadalmat, a Neumi hidrosztat védelemmel ellátott nanotechnológiás Nutriswish terméket válaszd, ami szublingválisan a nyelv alatti erekben szivódik fel igy kikerülve az emésztést ahol a legtöbb glutation termék felbomlik nem hasznosul nem jut el a vékonybélig.

Persze van infúziós megoldás is ami közbvetlen a vérbe viszi a glutationt, de az nagyon drága és hát fájdalmas lehet a szúrogatás.

A legerősebb anti-aging hatóanyagok

Ha nemcsak késleltetni akarod a ráncok megjelenését, hanem a már megjelent barázdák láthatóságát is szeretnéd csökkenteni, akkor érdmes kipróbálni a Neumi másik termékét a Neumi skint. Ami spray formában kerül forgalomba és arcunkra vagy más bőrfelületre fújva ér el csodás hatásokat!

Comments are closed.