Könyvkiadás – ABC Kiadó

Könyvkiadás - ABC Kiadó

Könyvkiadás – ABC Kiadó

Gondolkodtál már rajta, hogy saját könyved legyen?

Leszeretnéd írni a gondolataidat egy könyvbe, mert úgy gondolod másnak is hasznos lenne?

A probléma az, hogy úgy gondolod ez nagyon sokba kerül? Nézed mások képeit, ahogy ott állnak a raklapnyi könyvük mellett, és úgy gondolod neked ez sohase fogyna el?

Megfordult a fejedben, hogy milyen munka kiadni egy könyvet? Mennyi intézni való, és mennyi költség? Melyik pontnál adtad fel az álmaidat?

Van egy jó hírem, az ABC kiadó segít a könyvedet valódi könyv minőségben és formában kiadni, akár pár darabos példányszámban is.

Ha csak a szöveg van benned és annyira tellett, hogy leírjad, de nem akarod te tördelni, esetleg rossz a helyesírásod és lektorálni kellene az írást, vagy a borító megtervezéséhez kellene segítség, az ABC kiadó mindenben segít.

Könyvkiadás – ABC Kiadó

Az ABC kiadó ajánlatát az oldalukon olvashatod, de személyesen is átküldhetem neked ha érdekel. Én utánajártam és a legjobb áron a legteljesebb körű ügyintézéssel itt adhatod ki a könyvedet. Ha akarod hogy segítsek vagy esetleg a legjobb ajánlatot szerezzem meg számomdra, akkor írj nekem vagy keress meg személyesen.

Amit eddig nem tudtál:

Ha egy könyvedből rendelsz vagy rajtunk keresztül eladsz 100 darabot, akkor a következő könyved adminisztrációs ügyintézését díjmentesen végezzük el.

Én a Mindig van más választásod cimű könyvemet az ABC kiadó segítségével adtam ki.

 

Könyvkiadás - ABC Kiadó308 oldal lett. A lektorálásért fizettem ami itt a legkedvezőbb árú. Máshol 70-400 ezer forint lett volna, de itt 25 ezer körül volt.

A szöveget én tördeltem, gépeltettem le, és a borítót is én szerkesztettem és úgy adtam le így nem kellett fizetni érte.

Ha már volt első kiadás minden készen van, akkor a nyomtatás és könyvkötés csak egy nap. Egyszerre minimum 4 db könyvet kell rendelned és másnapra már postázzák is a megrendelőnek ha minden jól megy.

Könyvkiadás - ABC KiadóHa szeretnéd, hogy segítsek az ABC kiadóval való kapcsolat felvételében, segítsek konkrét árajánlatot kérni, esetleg kis kedvezményt kiharcolni, akkor írj nekem, vagy jelezd Tom Kendrának a tulajdonosnak, hogy Nagy Gábor küldött és ajánlotta őt.

Legyél te is könyv író és add ki életed első könyvét!

Hiszem, hogy benned van, csak ki kell írnod!

Az ABC kiadó honlapja: ABC

Az én könyvem itt tudod megrendelni: Könyvem

 

 

 

Comments are closed.