Megrendelés

Nézzük akkor az árakat!?

Sajnos a nyomda aki kiadta a könyvet, gépek elromlása miatt jelenleg leállt, és nem tudni mikor lesz újból nyomtatott példány, így 5 db nyomtatott példányom van aminek az ára 5990Ft plusz szállítási költség. Más nyomdához nem tudok menni mivel máshol minimum 1000 példányt kell rendelni, itt lehetett 2 db-ot is.

Szóval az ebook áráról beszélhetünk csak.

Tegyük fel a legkényesebb kérdést. Ha annyira segíteni akarok az embereknek, akkor miért nem ingyen teszem, miért kérek érte pénzt? Biztos TE nem így gondolkodol, de lehet, hogy valaki mégis, hisz sok helyen olvasok ilyen számon kérő bejegyzéseket például Szabó Péterrel szemben is, hogy miért pénzért tartja az összejöveteleit?

Amit én 10 év alatt megtanultam, kitapasztaltam, megértettem és sikeresen alkalmaztam, azt most te megkapod és ha alkalmazod, akkor pénzt fogsz termelni vele. 

Másrészt ingyen sajt csak az egérfogóban van, és ami ingyen van annak nincs értéke! Ha hiszed ha nem, a legdrágább könyvek is nagyon fogynak, mert az emberek tudják milyen értéket, tudást kapnak azzal a könyvvel!

És lehet furcsán hangzik, de én megtapasztaltam , hogy működik, mégpedig az, hogy ha vetsz a tudásodba akkor aratni is fogsz. Az ingyen szerzett tudás is jó, de ha pénzt adsz érte, akkor az értékesebbé teszi és valahogy a vetésed aratásként visszatér hozzád. Azzal, ha megveszed a könyvet, nem csak nekem fizeted ki a belefektetett munkám, hanem magadnak is lehetőséget biztosítasz az aratásra!

Lehet, hogy lesz olyan akinek nincs etikai érzéke és ingyen megosztja az ebook formátumot, de ezzel nem segít másoknak. Egyrészt ez lopás, hisz ez engem foszt meg a szellemi tulajdonom kezelésétől, másrészt az univerzum törvényei bizonyítják, hogy csak akkor lesz valami érték a számunkra, ha megfizetjük az árát és nem ingyen töltjük le valahonnan.

A könyv ebook vagyis PDF formátumban elérhető  már bruttó 9 euró áron vagy 2990Ft.
Ezt le tudod tölteni a gépedre, az ebook olvasóra és mindenhova tudod vinni magaddal, a telefonodon is. 

Mivel Ausztriában élek, itt van vállalkozásunk ezért osztrák számlát tudok írni.

 

Ha megszeretnéd rendelni akkor írj és megbeszéljük a hogyant?!

 email címem: wellnesskavehaz@gmail.com

vagy hívj fel: 06709359300

 
vagy keress Messengeren:

https://www.facebook.com/vmvprojekt

Nagy Gábor