Megrendelés

Nézzük akkor az árakat!?

 

 

Tegyük fel a legkényesebb kérdést. Ha annyira segíteni akarok az embereknek, akkor miért nem ingyen teszem, miért kérek érte pénzt? Biztos TE nem így gondolkodol, de lehet, hogy valaki mégis, hisz sok helyen olvasok ilyen számon kérő bejegyzéseket például Szabó Péterrel szemben is, hogy miért pénzért tartja az összejöveteleit?

Hát azonkívül, hogy természetesen vannak lektorálási, tördelési és egyéb nyomdaköltségek, és a bevétel fele el fog menni különböző adókba,  a számlázás után, azért tény, hogy a tudásnak is értéke van. Amit én 10 év alatt megtanultam, kitapasztaltam, megértettem és sikeresen alkalmaztam, azt most te megkapod és ha alkalmazod, akkor pénzt fogsz termelni vele. 

Másrészt ingyen sajt csak az egérfogóban van, és ami ingyen van annak nincs értéke! Ha hiszed ha nem, a legdrágább könyvek is nagyon fogynak, mert az emberek tudják milyen értéket, tudást kapnak azzal a könyvvel!

És lehet furcsán hangzik, de én megtapasztaltam , hogy működik, mégpedig az, hogy ha vetsz a tudásodba akkor aratni is fogsz. Az ingyen szerzett tudás is jó, de ha pénzt adsz érte, akkor az értékesebbé teszi és valahogy a vetésed aratásként visszatér hozzád. Azzal, ha megveszed a könyvet, nem csak nekem fizeted ki a belefektetett munkám, hanem magadnak is lehetőséget biztosítasz az aratásra!

Lehet, hogy lesz olyan akinek nincs etikai érzéke és ingyen megosztja az ebook formátumot, de ezzel nem segít másoknak. Egyrészt ez lopás, hisz ez engem foszt meg a szellemi tulajdonom kezelésétől, másrészt az univerzum törvényei bizonyítják, hogy csak akkor lesz valami érték a számunkra, ha megfizetjük az árát és nem ingyen töltjük le valahonnan.

A könyv ebook vagyis PDF formátumban elérhető  már 2000Ft+Áfa azaz 2540Ft áron.
Ezt le tudod tölteni a gépedre, az ebook olvasóra és mindenhova tudod vinni magaddal, a telefonodon is. Ha csak PDF-ben szeretnéd akkor írd meg a wellnesskavehaz@gmail.com címre.

Persze az ilyen könyveket a legjobb nyomtatva kézbe venni, hisz én is azt szeretem amikor aláhúzhatom a lényeget, kiemelhetem, ami szólt hozzám! Ez egy nagyon jó kontakt könyv, jól lehet vele kapcsolatot építeni, hisz nem egy MLM-es könyv, annál jóval több, hisz az egész emberről szól, az élet minden területéről, így rengeteg közös pontot találhatsz az emberekkel rajta keresztül.

A könyvem értékesítésével a kiadóm az ABC kiadó foglalkozik, ott tudod megrendelni, akár online kifizetni és ők postázzák számodra ingyenesen, küldföldre 1000Ft-ért.

A könyvem idáig 5890Ft-ba került, de mivel szeretném ha minél több emberhez eljutna az üzenetem ezért November 1-étől 1 könyv már csak 3990Ft sőt ha kettőt rendelsz akkor a kettő könyv csak 7000Ft lesz.

 

 

Itt a webáruház linkje ahol ezt a vásárlást megteheted:

1 könyv itt: https://abckiado.hu/termek/nagy-gabor-mindig-van-mas-valasztasod/

2 könyv esetén itt: https://abckiado.hu/termek/2-db-nagy-gabor-mindig-van-mas-valasztasod/

Ha rendeltél kérlek jelezd nekem egy emailban, hogy figyelemmel tudjam kísérni, és ellenőrizni tudjam, hogy megkaptad-e? Általában 1 hét alatt kiviszi a posta, de volt mikor 3 hét is volt valami postai hiba miatt. Ezért kérlek légy türelemmel de ha nem jött meg szólj nekem, és én is rákérdezek a kiadónál. email címem: wellnesskavehaz@gmail.com

Nagy Gábor: Mindig van más választásod!

Ha esetleg több példányt szeretnél egyszerre, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

wellnesskavehaz@gmail.com

Hívjatok telefonon: +36709359300 
vagy keress Messengeren:
http://facebook.com/dxnonlineteam 
Nagy Gábor